"Daca doctorul mi-ar spune ca mai am doar sase minute de trait n-as trandavi.As scrie mai repede."Isaac Asimov

duminică, 7 august 2011

El...

















El?El...este inalt;puternic.Faptul ca este mai mare ca infatisare imi provoaca o senzatie de protectie.Langa el nimic nu mi se poate intampla.Ochii lui?...sunt de un albastru schimbator.Ma imbata culoarea lor.Albastru azur,marin,gri zidit,verde...sunt nuantele ciudatilor sai ochi.Ma cutremura infinitul lor.Langa el ma pierd.Cu el cuvintele nu au valoare.Alaturi de el,nu ma ascund,nu mi-e frica,nu sunt singura,numai am lacrimi.Buzele lui...atata de sigure...valseaza pe simtiri atat de ascutite.Pasiune citesc in mintea sa.Iubire este ceea ce isi doreste.Catre mine se indreapta mandre toate aspiratiile lui.Ma saruta.Cata dragoste!Un sarut lung,dulce ne apropie atat sufletele cat si trupurile incinse de dorul celuilalt.Suntem un tot unitar.Devine un joc periculos,acordat de atingeri tandre sub claire de lune.
Minutarul alearga fara sa priveasca in urma.Timpul trece pe langa noi.Totul se schimba.Cu pretul pasiunii si al iubirii intense,fiecare amanunt de pe pamant a luat o noua inatisare.Dar au meritat cateva minute de placere!
Treziti din euforia momentului observam tot.Expresii de groaza si de nemultumire ni se pot citi cu usurinta pe chipuri.Este atat de...O lume incerta ne zambeste zeflemitoare in mersul ei rapid pe bicicleta.Un amalgam.Chestii multe,ciudat<=tot ce vedem.
Ne revenim,ne luam de mana si ne vom continua povestea de dragoste,fara niciun cunoscut aproape,intr-o lume nesigura.Nici nu ne trebuie mai mult!Pentru ca ne iubim!Si...este tot ce conteaza!

8 comentarii:

  1. El a fost un nesimtit si un prost.A gresit enorm in fata ei si nu a reusit sa zica nimic,a tacut ca un fraier si a pierdut-o.Dupa putin timp si-a dat seama de greseala pe care a facut-o dar nu a avut curajul sa mai zica ceva atunci si a tacut in continuare.Acum dupa ceva cam mult timp El incearca sa faca tot posibilul ca ei doi sa fie iar impreuna,dar nu stie cum sa ii zica si ce sa fac...
    (Ii pare rau pentru cele intamplate si incearca sa indrepte tot daca se mai poate)


    Semnat : El

    RăspundețiȘtergere
  2. Ea...nu stie ce vrea.ACUM.Este luata pe neasteptate,este complicat.Ea a fost dezamagita,si nu are certitudinea ca nu va mai fi din nou.Ea stie ce simti.Pentru ca te cunoaste.Sau cel putin... ce arati,transmiti ca simti...aparent.Ea nu vrea sa spuna un cuvant.. care sa decida totul.Este oarecum confuza,si din cauza factorilor externi.Ea a tinut la tine.Destul de mult...

    RăspundețiȘtergere
  3. Este de inteles ca e dezamagita si nu mai are incredere in el.Nu trebuie un raspuns acum,este o decizie ce trebuie gandita.El promite ca nu va mai gresi...El se teme de acei factori externi daca a inteles bine la ce se refera.Decizia ii apartine Ei.

    P.S. El tinea mult la Ea si inca mai tine.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ea nu doreste sa ia o decizie.Ar fi prea fad,prea normal.Ea ar vrea sa vada unde o va conduce viitorul apropiat.Este cel mai bine,crede Ea.

    RăspundețiȘtergere
  5. frumoasa poza,frumos scris- evident ca rezultatul va fi tot unul frumos.
    nu te-am mai sunat ca tot ce spune Koala e lege.so shut up:D tibi

    RăspundețiȘtergere